Kundetjeneste


Tilfredshetgaranti på 14 dager

cashtech.no tilbyr en tilfredshetgaranti på 14 dager hvis du bestiller direkte på websiden cashtech.no. Hvis du ikke er fornøyd med det kjøpte apparatet, så send det tilbake til oss i den originale, ubeskadede emballasjen, senest 14 dager etter leveringen/mottakelsen, så tilbakebetaler vi varens kjøpspris. Før du tilbakesender produktet, ta kontakt til cashtech.nos kundetjeneste og be om et RMA-nummer. Varene som kommer tilbake uten RMA-nummer, skal avslås / ikke aksepteres. Frakt-(transport-)kostnadene betales av avsenderen.

Garantitid

En garantitid på 12 måneder gjelder alle cashtech.no produkter.

Garanti og feil

Reparasjon innenfor garantitiden (12 måneder). Vennligst, be oss om å gi deg et RMA nummer. Vi deler frakt-(transport-)kostnadene. (Du betaler for frakten tilbake til firmaet vårt, og firmaet vårt betaler tilbakesendelsens pris (når varen igjen sendes til deg).)

CE bevis

CE-merkingen beviser at alle cashtech.no produkter oppfylte helse- og miljøkravene når det gjelder EU-forbrukeres sikkerhet. CE betyr Conformité Européenne, som betyr at noe er i samsvar med de europeiske lovene og reglene.


Banknote Kft.  © 2013-2021  All rights reserved 
 Počítačky bankoviek  Verificatoare de bancnote  Bankjegyszámláló  AccuBANKER  contadordebilletes.es
 liczarkadobanknotow.pl  geldzahler.at  masinadenumaratbani.ro  Sedelräknare  Seddeltællere

PayPal